Locaties

Het is overal mogelijk de high tea te serveren. Bij u thuis, in de tuin of waar u maar wilt! De high tea wordt voor u klaargezet op tafel, maar u kunt ook kiezen voor een high tea in buffetvorm.

Hieronder vindt u een aantal accommodaties die u kunt reserveren als u bijvoorbeeld zelf geen ruimte heeft thuis, buiten in de natuur wilt genieten of omdat het heerlijk is om net zo lang te mogen blijven zitten om te genieten van een heerlijke high tea.

Wilt u gebruik maken van één van deze mogelijkheden?
Neem dan contact op met Karins high tea.

Erve Broam

Op Erve Broam in Agelo combineren Leo en Kristel Scholten Linde een modern melkveebedrijf met mogelijkheden voor overnachten, vergaderen en educatie. De familie Scholten Linde laat u graag genieten van de omgeving waarin zij werken. In het melkcafé is het mogelijk om tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. van een heerlijke high tea te genieten. Boven in de vergaderruimte is nog een gezellig zitje waar ruimte is voor 8 personen. Wilt u gebruik maken van deze locatie? Neem dan contact op via onderstaande link.

 www.ervebroam.nl

Hoeve Springendal


Rust, ruimte en gezelligheid bij Hoeve Springendal in Hezingen vlak bij de Duitse grens. Bij de oude kapschuur kunt u heerlijk tussen de kippen, eenden en pauwen gebruik maken van een high tea door mij geserveerd. Als het kouder wordt of bij regen, kunt u in de kapschuur  genieten van alle lekkernijen aan een mooi gedekte tafel.  De houtkachel wordt aangestoken….. wat wil je nog meer. De kosten voor deze locatie zijn € 2,50 p.p.

Wilt u gebruik maken van deze bijzondere locatie, neem dan contact op met mij.

Mobiel: 06 34 96 32 30

www.hoevespringendal.nl

Landgoed Singraven

U bent van harte welkom op Landgoed Singraven. Bij mooi weer wordt de lange tafel in de moestuin/bloementuin ingedekt. Bij minder goed weer wordt de high tea klaar gezet in de prachtige  keuken. Voor een meerprijs van €7,50 p.p. kunt u tevens een wandeling maken over het landgoed. Het  arrangement geldt vanaf 8 personen tot maximaal 12 personen.

Wilt u deze locatie reserveren neem dan contact op met Landgoed Singraven.

www.singraven.nl

Design & development: Coen de Zeeuw